Pozivamo Vas u naš centar zdravlja da se prepustite u stručne ruke naših maserki gdje će Vas njihovi skladni pokreti upotpunjeni mirisima eteričnih ulja, laganom i smirujućom glazbom te intimnim ambijentom odvesti u svijet relaksakcije i opuštenosti.
Vaše tijelo i um doživjeti će potpunu ravnotežu i osjećaj ugode.

Medicinska masaža

Slider

Medicinska masaža je metoda fizikalne terapije koja se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu radi manipulacije tjelesnim tkivom. Izvodi se rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav. Namijenjena je rješavanju fizičkih komplikacija kao što su bolovi u vratu i leđima, trnci u rukama, glavobolja, migrena, problemi s kralježnicom, dišni problemi i slično. Koža nakon masaže dobije izgled zategnutosti i elastičnosti zbog pojačanje hiperemije, te dolazi do poboljšanja cirkulacije i poboljšava se opskrba kisikom. Medicinsku masažu bi trebali izbjegavati ako patite od slijedećih stanja: jako proširene vena, tromboze, kožne infekcije, embolije i slično.

Sportska masaža

Slider

Sportska masaža je način tretiranja posebne mišićne skupine koje su aktivne u pojedinom sportu.
Redovitom masažom se smanjuje rizik od sportskih ozljeda, poboljšava se protok krvi, mišići su gipkiji i manje podložni ozljedama što čini sportaše i rekreativce spremnijima za nove sportske izazove. Sportska masaža također ima i psihološke učinke, smanjuje anksioznost i osnažuje. Kod nekih stanja sportska masaža je kontraindicirana jer može uzrokovati više štete nego koristi, a u nekim situacijama i ozbiljne zdravstvene probleme, te preporučamo da se prije masaže posavjetujete sa vašim liječnikom.

Hot stone masaža

Slider

Hotstone masaža izvodi se pomoću vrućih vulkanskih kamenja, zasniva se na drevnoj tradiciji i postoji više od 2000 godina. Kamenje zagrijava tijelo te opušta mišiće i otklanja stres. Masaža dokazano ima učinak pri rješavanju zdravstvenih problema kao što su loša cirkulacija, bol u mišićima, nesanica, križobolja, reumatske bolesti i slično. Osobe sa nezaliječenim ranama i modricama trebali bi izbjegavati ovu masažu, a trudnice i ljudi s nedavnim frakturama trebaju se posavjetovati sa liječnikom prije korištenja masaže. 

error: Sadržaj je zaštićen!