Chi siamo

Firma Graditeljstvo Šipek d.o.o. Vinica osnovana je 22.07.2002.godine.
U periodu od 2002.-2006. godine bavi se građevinsko-obrtničkim radovima na području cijele RH.
04.12.2006. godine mijenja naziv u firmu Tomo d.o.o. Vinica.
Firma Tomo d.o.o. Vinica sklapa ugovor u rujnu 2006. godine sa firmom Montek oprema d.o.o. Loza 31, Bestovje i radi kao vanjski kooperant na poslovima montaže i unutarnjeg uređenja interijera za firmu Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. Zagreb.

04.12.2006. godine osniva podružnicu u Njemačkoj i sklapa ugovor na godinu dana sa firmom ROHRLEITUNGSBAU SUD GMBH &CO.KG U Neusass u Njemačkoj i radi na izradi montažnih kotlova sa pokrovom.
Zbog nedostatka kadrova na tržištu rada, nije u mogućnosti nastaviti sa poslovanjem i krenuti na potpisivanje ugovora za slijedeću godinu.

U srpnju 2008.godine potpisuje ugovor sa firmom Dadić d.o.o. Bužinija 31, Novigrad kao vanjski kooperant za obavljanje građevinsko-obrtničkih radova
KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC ISTRA
ALBERI 300A, 52475 SAVUDRIJA
Wellnes Centar
Kempinski Hotel Adriatic je prvi hrvatski luksuzan Golf&Spa Resort na moru sa 5 zvjezdica.
Vile Buići u Poreču i Pelegrin.
Uređenje wellnes centra.

2008.godine potpisuje direktno ugovor sa firmom Lidl Hrvatska d.o.o.k.d. Bani 75, Zagreb i proširuju obim svojih usluga.
Osim montaže i unutarnjeg uređenja koje je izvodila kao vanjski kooperant potpisuje ugovor i za druge građevinsko-obrtničke radove kao što su:
gipsarski, elektro, ličilački, vodoinstalaterski, podopolagački radovi te drugi poslovi koje prilagođava zahtjevima i potrebama kupaca.
Poslove koje obavlja firma Tomo d.o.o. Vinica za firmu Lidl Hrvatska d.o.o.k.d. Zagreb isključivo se odnosi na poslovnice na području cijele Republike Hrvatske gdje smo mi izvođači, koji rade na otvaranju novih poslovnica, poslovima preuređenja, naknadnog proširenja ili suženja poslovnica te unutarnjeg uređenja prema zahtjevima i potrebama njezinih voditelja u dogovoru sa centralnim uredima.
Nakon provedenih 12 godina, koliko radimo kao direktni izvođači za firmu Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. Zagreb uprava, rukovodioci i voditelji poslovnica Lidl d.o.o. k.d. zadovoljni su sa izvršenim radovima i pruženim uslugama koje je firme Tomo d.o.o. Vinica odradila za sve poslovnice na području cijele RH. Tako se firma Tomo d.o.o. kvalitetom pruženih usluga, brzinom izvođenja radova sa stručnim kadrom u rekordnom roku uspjela probiti na sam vrh i zadovoljiti ionako visoke želje i potrebe našeg kupca i tako još jednom dokazati da je sposobna za otvaranje novih tržišta, a dokazuje se već i na Slovenskom tržištu Lidla.

Dana 24.11.2009. godine firma osniva podružnicu u Republici Sloveniji sa sjedištem u:
TOMO D.O.O. Podružnica Šmarje pri Jelšah družba z omejeno odgovornostjo za trgovino, montažo in storitve
Rogaška cesta 29, 3240 Šmarje pri Jelšah
i potpisuje ugovor sa slovenskim Lidlom 24.11.2009. godine.

Sa 12.02.2010. godine seli podružnicu u Ormož na lokaciji POŠTNA 1, 2270 ORMOŽ.
Firma Tomo d.o.o. Vinica također nastavlja sa svim gore navedenim uslugama, kako na području RH, tako i na području RS obavlja istu vrstu radova i pruža usluge prema željama i potrebama uprave koja je odgovorna na području cijele RS Lidl d.o.o.k.d. Žeje pri Komendi 100, Ljubljana u Sloveniji, a u toku su i pregovori za otvaranje novih tržišta.
11.05.2010. zatvara podružnicu u Ormožu zbog ne dobivanja potrebne dokumentacije.

Firma Tomo d.o.o. Vinica također nastavlja sa svim gore navedenim uslugama na području cijele RH i pruža usluge prema svojem stalnom kupcu
Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. Zagreb koji ima 97 trgovačkih centara na području cijele RH.
Firma Tomo d.o.o. Vinica obavila je unutarnja preuređenja trgovina prema terminima i planogramima, te izvršila uslugu montažersko-obrtničkih radova.

Od 2007. godine do danas i dalje smo ostali obavljati usluge na području cijele RH i zadržali smo svoje stalne kupce, a u toku su i pregovori za otvaranje novih tržišta na području Europske unije.

Trenutno zapošljavamo 19 djelatnika sa slijedećim kvalifikacijama:
instalateri grijanja i klimatizacije, vodo i plinoinstalateri, elektroinstalateri, elektromehaničari, keramičari, soboslikari, zidari, armirači, rukovatelji samohodnim građevinskim strojevima, arhitektonski tehničari i sl.

Prema djelatnicima se odnosimo kao prema članovima naše obitelji, a oni to dokazuju višegodišnjim ostancima preko 13 godina i više u našoj firmi sa stečenim znanjem i iskustvom kojeg prenose u praksi svojim mlađim kolegama.
Djelatnici su najvažniji kotač koji pokreće našu firmu, a mi im omogućavamo stalna usavršavanja i prekvalifikacije koje idu u korak sa vremenom i novim dostignućima na tržištu rada. 

error: Sadržaj je zaštićen!